Milsami - Sheriff, scor 0:0, Zimbru - Saxan, scor 0:0

Embed:

Milsami şi Sheriff au remizat în derby-ul etapei a 16-a, scor 0 la 0. Ambele formaţii s-au întrecut la ratări, trecând în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului. Într-un alt meci Zimbru a încheiat la egalitate partida cu Saxan, scor 0-0.

Pe un frig pătrunzător, Milsami a fost cea care a deschis scorul în partida cu Sheriff, însă golul a fost anulat, deoarece arbitrul întâlnirii a fluierat anterior un fault în favoarea orheienilor. Replica lui Sheriff nu a întârziat. Paireli a ratat singur cu portarul din şase metri.

În repriza secundă, Sheriff a ratat alte trei ocazii monumentale, în timp ce Paşcenco a făcut minuni în poarta tiraspolenilor.

"Am avut probleme la finalizare, la fel ca şi în meciul precedent. Dacă ratezi atât de mult, trebuie să rămâi mulţumit că nu ai pierdut un astfel de meci", a declarat antrenorul Sheriff, Zoran Zekic.

Partida s-a încheiat fără goluri, iar această remiză le avantajează doar pe Veris şi Dacia, care rămân pe primele două poziţii în clasament.

"Cred că acest egal îi este convenabil doar echipei Veris. Atât echipa mea, cât şi Sheriff nu ne mulţumim cu acest punct obţinut", a spus antrenorul Milsami, Iurie Osipenco.

Partida a fost urmărită de la tribuna oficială şi de preşedintele federaţiei de fotbal, Pavel Cebanu: "Ceea ce astăzi nu se poate de reproşat este faptul că au luptat din primul până în minutul 93 şi nu a fost ca cineva să tragă de timp, să-i convină cuiva rezultatul. Tot timpul alergau în aut".

În celălalt meci al zilei, Zimbru a remizat cu Saxan la Ciadîr-Lunga cu acelaşi scor. În urma acestui rezultat, Saxan rămâne pe locul 6 în campionat, fiind urmată de Zimbru, care are cu trei puncte mai puţine.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu