Milsami - Iskra, scor: o-1

Embed:

Milsami Orhei a fost învinsă acasă de Iskra cu 1-0 într-un meci din etapa a şaptea a Diviziei Naţionale. Singurul gol a fost marcat de georgianul Sandro Shughladze în minutul 35 al partidei. Antrenorul orheenilor, a fost extrem de supărat după meci, declarând că unii jucători nu au muncit destul pentru un rezultat mai bun.

Milsami a suferit a doua înfrângere din acest sezon în meciul jucat acasă cu Iskra, care la rândul său a bifat a doua victorie în acest sezon în Divizia Naţionale. Singurul gol al meciului a fost marcat de georgianul Sandro Shughladze, care l-a luat prin surprindere pe portarul Mihai Moraru în minutul 35.

"Golul nu a fost întâmplător. Am vrut să marchez din primele minute, încă din vestiar, încă de dimineaţă m-am trezit cu dorinţa de a marca", a spus jucătorul Iskra Sandro Shughladze.

"Normal că meci de meci nu vreau să iau gol, dar aici m-a luat prin surprindere. În acel moment nici nu am văzut faza şutului", a menționat portarul Milsami  Mihai Moraru. 

În repriza a doua Milsami a dominat în totalitate jocul şi a avut cel puţin şase ocazii clare de a marca, însă fără rezultat. Recitalul ratărilor din parte gazdelor s-a ţinut în ultimele minute ale meciului când Alexandr Bezimov, Ousmane Traore şi Alexandru Golban au irosit trei ocazii la rând.

"N-am reuşit să marcăm măcar un gol la câte ocazii am avut şi fotbalul te pedepseşte. Nu se face fotbal cu aroganţă, cu bătaia de joc la adresa cultului muncii, nu se poate cum sunt unii obişnuiţi aici", consideră antrenorul Milsami Gabi Stan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu