Milioane de oameni au sărbătorit Halloweenul. În pofida atentatului, au celebrat şi newyorkezii

Embed:

Milioane de americani, dar şi europeni au sărbătorit, noaptea trecută, Halloween-ul. Vampirii, monştrii şi vrăjitoarele au invadat străzile celor mai mari oraşe ale lumii. În pofida atentatului, printre cei care au sărbătorit sunt şi locuitorii metropolei americane New York. 

Newyorkezii spun că nu se vor lăsa intimidaţi de indivizii care comit astfel de crime odioase.

"Nu lăsaţi bastarzii să vă demoralizeze!"

"Ne pare rău pentru victimele atentatului, dar viaţa trebuie să meargă înainte. Trebuie să rămânem cu fruntea sus şi să mergem înainte. "

Imediat după atentat, autorităţile din New York au întărit măsurile de securitate în timpul evenimentului.

Halloweenul a fost sărbătorit şi de locuitorii din Marea Britanie. Zeci de mii de oameni din districtul Londonderry au îmbrăcat costume înfricoşătoare şi au defilat pe străzi.

De această sărbătoare s-au bucurat şi animalele de la o grădină zoologică din statul american Texas. Reprezentanţii menajeriei i-au delectat cu dovleci.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică. În trecut, oamenii credeau că, în noaptea de 31 octombrie, toate legile timpului şi ale spaţiului sunt anulate, iar spiritele se întorc printre cei vii.

Pentru a evita eventuale pericole şi pentru a le speria, ei se deghizau în monştri, ieşeau în străzi şi făceau mult zgomot. De-a lungul timpului, sărbătoarea a fost preluată de zeci de ţări din întreaga lume şi este cea mai profitabilă după Crăciun.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu