Milioane de lei lăsate în bugetul de stat de precedenta guvernare. Filip: Bani sunt, a mai rămas să se apuce cineva de lucru

Embed:

Milioane de lei au fost lăsate în bugetul de stat de către precedenta guvernare. Potrivit fostului premier Pavel Filip, bani sunt, doar că noua guvernare trebuie să se apuce de lucru. 

"În prima jumătate a anului acesta, încasările la buget administrate de Serviciul Fiscal de Stat au crescut cu circa 1 miliard de lei până la aproape 20 miliarde (în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut), iar cele de la Serviciul Vamal al Republicii Moldova – cu aproape 700 milioane de lei.#cifrelenumint, aceasta este 'moștenirea' pe care am lăsat-o actualului Guvern. Bani sunt, a mai rămas să se apuce cineva de lucru", a precizat Pavel Filip, într-o postare pe Facebok.

Menţionăm că încasările la Bugetul public naţional au crescut cu 5,4 la sută. Potrivit Serviciului Fiscal de Stat, în jumătate de an, în haznaua statului au ajuns 19,2 miliarde de lei. Suma este cu 975 de milioane mai mare decât aceeaşi perioadă a anului trecut.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu