MILANUL REVINE LA FORMA MAXIMĂ. Rosso-nerii au învins Genoa-1893 cu scorul de 2-1

Embed:
AC Milan îşi revine după un start de sezon modest. "Rosso-nerii" au urcat pe locul 4 în clasamentul Seriei A, graţie victoriei de aseară în faţa formaţiei Genoa-1893. Milanezii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 într-un meci-restanţă din prima etapă.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată după ce zeci de persoane au murit în urma prăbuşirii podului Morandi din Genova.

Gazdele au început perfect partida şi au deschis scorul în minutul 4 prin Suso. Genovezii au egalat în minutul 56, când milanezul Romagnoli a înscris în proprie poartă. Formația din capitala Lombardiei a dat lovitura în prelungiri, atunci când acelaşi Romagnoli a marcat golul victoriei.

AC Milan va juca peste trei zile cu Udinese în Serie A, iar săptămâna viitoare va încerca să-şi ia revanşa în faţa formaţiei spaniole Real Betis din Sevilla în Liga Europei. "Rosso-nerii" au pierdut prima manșă, pe teren propriu, cu 0-1.

Partida retur se va disputa pe 8 noiembrie pe stadionul Benito Villamarín din orașul andaluz şi va putea fi urmărită în transmisiune directă la CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu