MILAN RISCĂ NOI SANCŢIUNI. Clubul italian a încălcat din nou fair-play-ul financiar

Embed:
Probleme mari pentru AC Milan. Clubul italian a încălcat din nou regulamentul fair-play-ului financiar şi riscă noi sancţiuni din partea UEFA.

Camera de anchetă a instanţei de control financiar al cluburilor din cadrul forului fotbalistic european a trimis dosarul camerei de judecată după ce gruparea milaneză a încălcat legea în perioada 2016/18.

Este al doilea caz consecutiv de nerespectare a regulamentului fair-play-ului financiar din partea clubului AC Milan. În luna decembrie a anului trecut, UEFA i-a taxat pe "rosso-neri" pentru încălcările din perioada 2015/17 şi a reţinut cele 12 milioane de euro cuvenite drept premiu pentru participarea în sezonul actual al Ligii Europei. De asemenea, AC Milan nu va putea înscrie mai mult de 21 de jucători pentru o eventuală evoluţie în cupele europene în următoarele două sezoane.

Clubul italian va trebui să-şi restabilească echilibrul financiar până pe 30 iunie 2021, altfel va fi exclus din cupele europene în sezoanele 2022/23 şi 2023/24, în caz că se va califica pentru aceste competiții.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu