Milan a remizat în deplasare cu Bologna, scor 2-2

Embed:

Milan şi-a dezamăgit fanii în etapa a 15 din Serie A, după ce a remizat, scor 2-2, în deplasare cu Bologna. Într-un alt meci, Udinese a câştigat acasă cu 2-1 pe cei de la Chievo şi, pentru cel puţin o zi, va fi lider în campionat.

AC Milan s-a chinuit mult pe Stadio Renato Dall'Ara din Bologna şi a reuşit doar un egal cu formaţia locală. Gazdele au deschis scorul în minutul 11 prin Di Vaio. Seedorf a fost cel care a reuşit egalarea pentru milanezi peste doar cinci minute. Zlatan Ibrahimovic a obţinut un penalty dubios în minutul 70...

Udinese rămâne singura echipă din Serie A care a învins de fiecare dată pe terenul de acasă, după victoria cu Chievo, scor 2-1. Di Natale a deschis scorul pentru gazde în minutul 68, Basta a mărit avantajul celor de la Udinese peste doar 10 minute, iar Paloschi, de la oaspeţi, a marcat ultimul gol al partidei cu şapte minute înainte de final.

După acest rezultat Udinese a acumulat 30 de puncte şi a revenit pe prima treaptă a clasamentului. Echipa din Udine va pierde însă această poziţie luni seara, dacă AS Roma nu va reuşi să învingă echipa de pe locul doi, Juventus în ultimul meci al etapei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu