Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost diagnosticat cu coronavirus

Embed:
Spaniolul Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost diagnosticat cu COVID-19. Centrul de pregătire din nordul Londrei a fost închis și că cei din personalul echipei care au intrat în contact cu tehnicianul de 37 de ani au intrat în carantină.

Toţi jucătorii au efectuat teste și așteaptă în aceste momente rezultatele. Conducerea"tunarilor" a anunțat că fotbaliștii vor trece în izolare pentru două săptămâni.

Partida de campionat dintre Brighton şi Arsenal, prevăzută pentru sâmbătă, a fost amânată, iar Premier League a convocat o reuniune de urgenţă a cluburilor.

Arteta nu este singura persoană bolnavă de coronavirus din campionatul de fotbal al Angliei. Un alt clubul londonez, Chelsea, a anunţat că internaţionalul Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv la noul coronavirus.
Sportul mondial este lovit dur de epidemie în ultimul timp. Daniele Rugani, fundaşul lui Juventus Torino, infectat cu COVID-19, la fel ca şi baschetbalistul francez de la Utah Jazz, Rudy Gobert.

Acum câteva zile, el a făcut o glumă deplasată la o conferință de presă, atingând toate microfoanele și telefoanele de pe masă la finalul dialogului cu jurnaliștii.

Ulterior au fost suspendate partidele ligii profesioniste nord-americane de baschet.
loading...

Lasă un comentariu