Mikel Arteta a venit la Arsenal Londra să facă ordine

Embed:

Noul antrenor al "tunarilor" vrea să scoată echipa din criză şi să obţină rezultate.

Spaniolul, care a evoluat pe Emirates în perioada 2011 - 2016, promite să discute cu fiecare jucător în parte pentru a ridica moralul formaţiei.

MIKEL ARTETA, antrenor Arsenal Londra: "Vreau oameni care să fie responsabili pentru munca lor, oameni care vor juca cu pasiune şi energie pentru acest club. Cei care nu se încadrează şi au efect negativ asupra echipei, nu sunt suficient de buni pentru acest mediu, această cultură. Cu siguranţă, sunt multe schimbări de făcut, deoarece jocul lor nu se ridică la nivelul aşteptărilor. "

Arteta susţine că până să accepte oferta londonezilor, ştia deja ce obiective îi vor fi stabilite de conducerea clubului.

MIKEL ARTETA, antrenor Arsenal Londra: "Ambiţiile acestui club sunt foarte clare. Trebuie să jucăm în cupele europene, să luptăm pentru trofee. Altceva nu contează. E atât de simplu. Dar, acum e timpuriu să vorbim despre asta. "

Tehnicianul spaniol nu are de gând să se despartă de Mesut Ozil, despre care presa britanică anunţă că ar putea pleca sub formă de împrumut la Fenerbahce Istanbul.

MIKEL ARTETA, antrenor Arsenal Londra: "E un jucător uriaş. Am lucrat cu el şi ştiu ce poate aduce echipei atunci când e în formă maximă. Desigur, munca mea este să obţin de la el tot ce are mai bun. "

Mikel Arteta, care a fost secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, a semnat un contract pe 3 ani şi jumătate cu Arsenal Londra. Antrenorul de 37 de ani va debuta pe banca tehnică a "tunarilor" în meciul cu Bournemouth din etapa a 19-a din Premier League.

 

loading...

Lasă un comentariu