Mike Tyson nu şi-ar fi lăsat copii să petreacă timp cu Michael Jackson. Declaraţiile boxerului despre disputatul documentar "Leaving Neverland"

Mike Tyson, în vârstă de 52 de ani, a declarat că nu și-ar fi lăsat copiii de opt ani "să petreacă timp cu Michael Jackson", dar spune că James Safechuck și Wade Robson, cei doi bărbați care susțin că au fost agresați de starul pop în copilărie, urmăresc să câștige bani cu documentarul "Leaving Neverland".

"Michael avea o reputație în legătură cu asta (cu pedofilia). Am un copil de opt ani – nu l-aș fi lăsat pe Michael să stea cu copilul meu; nu l-aș fi lăsat pe copil acasă la Michael – îl iubesc pe Michael. Înțelegi ce spun?”, a spus boxerul, potrivit metro.co.uk.

Mike Tyson a fost prieten cu Michael Jackson și îl vizita frecvent pe acesta la Neverland. Boxerul a recunoscut că propria condamnare la viol în anul 1992 a însemnat că alții nu își vor lăsa copiii să stea cu ele.

"Este ca și cum unii oameni spun: Uite ce e, ești Mike Tyson. Nu mi-aș lăsa fiica pe lângă tine pentru că ai fost în închisoare pentru viol. Respect asta, înțeleg asta. Nu este drept, dar înțeleg asta pentru că și eu aș crede același lucru", a mai spus Tyson.

Documentarul „Leaving Neverland”, în care doi bărbaţi susţin că Michael Jackson i-a abuzat la vârsta copilăriei, la începutul anilor ’90, a generat dezbateri aprinse în toată lumea. 

Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson povesteşte cum a fost molestat de starul pop de la 7 la 14 ani. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu