Mijlocaşul moldovean Gheorghe Andronic îşi petrece vacanţa cu piciorul în ghips

Embed:

Marea speranţă a fotbalului moldovenesc, Gheorghe Andronic, îşi petrece vacanţa de iarnă cu piciorul în ghips. Fotbalistul a dezvăluit pentru Publika TV şi motivul pentru care a decis să rămână în liga secundă din Suedia.

Proaspătul jucător al formaţiei suedeze, Degerfors, Andronic a suferit o fractură în timpul unui antrenament. "A fost întâmplător, m-am antrenat individual şi am căzut incorect pe picior şi mi-am fracturat degetul mic. Dar va trece repede, în circa două săptămâni", a spus acesta.

Gheorghe Andronic a explicat de ce a ales să joace în continuare în a doua ligă valorică din Suedia, deşi a avut oferte de la clubul Orebro din prima ligă suedeză şi Lech Poznan din Polonia.

"La celelalte cluburi era vorba despre un contract de lungă durată, aici am încheiat un contract în formatul 1+1, adică după un an pot să plec. Şi dacă mă transferam la unul din acele cluburi, încheiam un contract pe patru ani, aşa cum au propus ei. M-am gândit că mai bine rămân aici", a precizat mijlocaşul moldovean.

Gheorghe Andronic se va prezenta la lotul celor de la Degerfors puţin mai târziu, din cauza accidentării. Echipa suedeză urmează să revină din vacanţă pe 9 ianuarie. Degerfors este a cincea echipă pentru fotbalistul moldovean în ultimii doi ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu