Mijlocașul lui Sheriff mizează pe victoria Luxemburgului

Embed:
Gerson Rodrigues, mijlocașul lui Sheriff Tiraspol, este o piesă importantă în angrenajul echipei naționale a Luxemburgului. Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost convocat pentru partida din Liga Națiunilor cu echipa națională a Republicii Moldova. Rodrigues este ferm convins că luxemburghezii îi vor învinge pe "tricolori".

"Cred că Luxemburgul va câștiga această partidă, pentru că noi am progresat mult în ultimul an. Trebuie să câștigăm disputa cu moldovenii", a spus mijlocașul Luxemburg, Gerson Rodrigues.

Jucătorul născut în orășelul portughez Pragal îi va avea de înfruntat în această partidă pe colegii săi de la echipa de club Sergiu Pașcenco, Petru Racu, Veaceslav Posmac și Gheorghe Anton.

"Această partidă este specială pentru mine, pentru că voi juca împotriva mai multor coechipieri de la Sheriff. Trebuie doar să jucăm, fiecare cum poate mai bine. Ce se va întâmpla vom vedea pe parcurs. Noi vom încerca să câștigăm", a spus mijlocașul Luxemburg, Gerson Rodrigues.

Partida din grupa a doua a Ligii D dintre Luxemburg și Republica Moldova se va disputa astă-seară pe stadionul "Josy Barthel" din capitala Luxemburgului, cu începere de la ora 21:45, și va fi televizată în direct de CANAL 3.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu