Mijlocaşul echipei de fotbal SV Hamburg, Walace, dat afară de la prima echipă din motive disciplinare

Mijlocaşul echipei de fotbal SV Hamburg, Walace, a fost dat afară de la prima echipă, din motive disciplinare, urmând să se pregătească cu formaţia Under 21 a clubului, a anunţat gruparea din Bundesliga, scrie agerpres.ro.

Potrivit directorului, Bernhard Peters, brazilianul Walace şi-a încălcat în mod repetat obligaţiile contractuale.

Ultimul incident de acest fel a avut loc săptămâna trecută, când mijlocaşul a refuzat să facă parte din echipa care urma să întâlnească pe Hertha Berlin, fiind exclus din lot de antrenorul Christian Titz.

SV Hamburg se află în acest moment pe ultimul loc în Bundesliga (18), cu 18 puncte, după o serie de 14 meciuri fără victorie, la şapte puncte distanţă faţă de locul al 16-lea, care asigură prezenţa la barajul pentru menţinerea în prima ligă, ocupat de FSV Mainz, echipa românului Alexandru Maxim.

SV Hamburg este singura echipă care nu a retrogradat niciodată din prima ligă, dar în ultimii ani a fost mereu implicată în lupta pentru supravieţuire în primul eşalon.

Clubul trece şi printr-o criză financiară după ce, în toamna anului trecut, principalul finanţator al clubului, omul de afaceri Klaus-Michael Kuehne, a anunţat că se va retrage din acţionariatul grupării, iar în prezent oficialii grupării trebuie să plătească despăgubiri unor antrenori care au fost concediaţi de-a lungul ultimei perioade
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu