Mijlocaşul de la Milsami, Valentin Furdui, s-a căsătorit VEZI CUM A FOST NUNTA

Embed:

Fotbalistul Valentin Furdui s-a căsătorit cu cea mai frumoasă fată! Aşa şi-a descris soţia mijlocaşul de 23 de ani al "vulturilor" din Orhei. Chestiune frecvent întâlnită la fotbalişti, naşul lui Furdui este coechiperul-căpitan Adrian Sosnovschi, care este mulţumit nevoie-mare că va juca cu finuţul prin preajmă.

Cea mai frumoasă soţie - acesta este calificativul proaspătului mire Valentin Furdui, dat alesei sufletului. Tinerii însurăţei nu au au ezitat nici o clipă pentru a spune "DA".

Naşul mirelui a fost nimeni altul decăt coechiperul său, căpitanul Adrian Sosnovschi. La nuntă au fost mulţi fotbalişti, care le-au urat tinerilor însurăţei casă de piatră. Mireasa a declarat că s-a obişnuit deja cu anturajul fotbalistic.

Deşi au spus într-un glas că Valentin Furdui este un băiat bun, invitaţii au venit nepregătiţi la nuntă. Puţini au fost cei ce ştiau la ce club joacă mirele.

Valentin Furdui are 23 de ani. Pâna la a ajunge la Orhei, a mai jucat la Zimbru, Rapid şi la grupări din ligile inferioare din România.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu