Mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta a semnat cu AC Milan

Mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta, dorit de marile cluburi europene de fotbal, a ales să evolueze la echipa italiană AC Milan, transferul său ridicându-se la 35 milioane euro, scrie agerpres.ro.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Paqueta, format la Flamengo Rio de Janeiro, unde a sosit la vârsta de zece ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu AC Milan, unde va încasa un salariul anual de 1,5 milioane euro.

Publicaţia sportivă din peninsulă adaugă că fotbalistul sud-american, în vârstă de 21 ani, a efectuat miercuri vizita medicală la Rio, urmând să alăture grupării de pe San Siro în luna ianuarie, când se va redeschide perioada transferurilor.

Paqueta a fost a fost convocat în premieră la naţionala Braziliei luna trecută, cu ocazia meciurilor amicale împotriva selecţionatelor Statelor Unite şi El Salvador.

FC Liverpool, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, Manchester City şi Lazio Roma s-au numărat printre echipele interesate de mijlocaşul brazilian, conform ziarelor din peninsulă.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu