Mijlocașul brazilian Kaka a fost prezentat oficial la noua sa echipă

Embed:

Mijlocașul brazilian Kaka a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Orlando City. El va evolua în Major Soccer League din martie 2015, iar până atunci va juca la formaţia Sao Paulo.

Kaka a fost întâmpinat ca un adevărat idol la aeroportul din Orlando de zeci de fani ai grupării locale, formaţie cu care a semnat mijlocaşul brazilian. 

Cel mai bun fotbalist al planetei din 2007, Kaka a semnat contractul după care a fost prezentat oficial ca noul jucător al formaţiei Orlando City. Brazilianul va juca la noua sa echipă cu numărul 10 pe tricou.

Campionatul de fotbal din Statele Unite va începe în luna martie 2015, iar până atunci Kaka va juca sub formă de împrumut la gruparea braziliană, Sao Paulo, clubul la care şi-a început cariera de fotbalist.

Sezonul trecut, Kaka a jucat în 30 de partide pentru AC Milan şi a marcat şapte goluri. În vârstă de 32 de ani, Kaka a mai evoluat la Milan în perioada 2003-2009 şi a reuşit să câştige un trofeu al Ligii Campionilor cu gruparea italiană. Între anii 2009-2013, el a jucat la Real Madrid.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu