Mijlocaşul argentinian, Ricky Alvarez, va juca pentru Internazionale Milano

Embed:

Mijlocaşul argentinian, Ricky Alvarez, va juca pentru Internazionale Milano. Vélez Sársfield, campioana din Clausura a ajuns la un acord cu Internazionale în privinţa transferului lui Alvarez, contra sumei de 11,8 milioane de euro.

Vélez Sársfield, campioana Clausura 2011 a confirmat pe propriul site că a ajuns la un acord cu Internazionale în privinţa transferului lui Ricky Alvarez, contra sumei de 11,8 milioane de euro.

Inter a achiziţionat 90 la sută din drepturile economice ale mijlocaşului argentinian, asumându-şi obligaţia să le cumpere şi pe celelalte 10% pentru un milion de euro, în momentul în care Alvarez îşi va face 80 de apariţii în prima echipă a Nerazzurri-lor. Va fi al cincilea fotbalist din Ţara Tangoului în lotul lui Inter, după Javier Zanetti , Esteban Cambiasso, Diego Milito şi Walter Samuel.

Conform presei, jucătorul a semnat un contract pe cinci ani, în baza căruia va primi 1,8 milioane de euro pe sezon. În vîrstă de 23 de ani, Ricardo Gabriel Álvarez, fotbalistul născut la Buenos Aires poate juca la fel de bine pe centru şi pe ambele flacuri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu