Mii de pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de investigații (VIDEO)

Embed:

Un grup de persoane este suspectat de poliție că ar fi desfășurat activități frauduloase de trecere peste frontieră, prin contrabandă a produselor din tutun.

Suspecții cu vârsta cuprinsă între 30 și 33 ani, în luna aprilie 2017 au organizat și desfășurat o activitate infracțională în scopul obținerii ilicite de beneficii, acționând în sfera infracționalității de criminalitate transfrontalieră, au efectuat operațiuni frauduloase de trecere peste frontieră a unor cantități mari de țigări, destinate pentru Uniunea Europeană.

În urma investigațiilor efectuate de către angajații Secției Investigare a Fraudelor Economice și angajații secției urmărire panală a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, sub conducerea Procuraturii a municipiului Chișinău, Oficiul Principal, făptuitorii au fost reținuți în timp ce intenționau să treacă cu automobilul frontiera vamală spre Ucraina.

Ca urmare a percheziţiilor, forțele de ordine au depistat în locurile special amenajate şi adaptate - ușile automobilului, sub covoraşe și  barele de protecţie din faţă şi spate, 1.500 de pachete de ţigări "Winston" şi 500 de pachete de ţigări "Marlboro".

După finisarea percheziţiei, automobilul cu marfă a fost ridicat şi transportat  în incinta Direcției de Poliție a municipiului Chişinău.

Dacă le vor fi dovedită vinovăția, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 10 ani cât şi confiscarea specială a produselor de tutungerie şi a mijlocului de transport.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu