Mihai Stoichiţă, curtat de Sheriff Tiraspol. Ce răspuns a dat antrenorul român

Embed:

Noi detalii despre viitorul lui Mihai Stoichiţă la Sheriff Tiraspol. Tehnicianul român a fost curtat de campioana Moldovei timp de două săptămâni şi a acceptat, în sfârşit, oferta, contractul urmând să fie semnat mâine. "Stoichiţă va sta la Sheriff cel puţin un an, iar dacă va prelungi contractul, va avea ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor", a declarat Leonid Istrati, agentul antrenorului.

Potrivit agentului FIFA, Leonid Istrati, demisia lui Milan Milanovic de la Sheriff a fost planificată din timp. Campioana Moldovei negociază de două săptămâni cu Mihai Stoichiţă.

"Acum două săptămâni, am fost contactat de conducerea clubului Sheriff şi am fost rugat să intermediez întoarcerea lui Stoichiţă la Tiraspol", a menţionat Leonid Istrati.

"Contractul este prevăzut pe o perioadă de un an, cu opţiunea de prelungire pe încă doi", a precizat acesta.

"Condiţiile de obiective au fost întotdeauna maxime la Sheriff: câştigarea campionatului şi a Cupei şi dacă prelungim - accederea în grupele Ligii Campionilor", a subliniat Istrati.

Mihai Stoichiţă urmează se semneze contractul marţi, iar primul său meci pe banca tehnică a galben-negrilor va fi partida de acasă, cu Rapid, din etapa a şasea a Diviziei Naţionale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu