Mihai Neşu a fost operat după o accidentare suferită în timpul antrenamentului

Embed:

Mihai Neşu, fotbalistul român legitimat la clubul olandez FC Utrecht, a fost operat după o accidentare suferită în timpul antrenamentului, doctorii stabilind că acesta are o vertebră cervicală ruptă. După o ciocnire violentă la antrenament cu coechipierul său Alje Schut, Neşu a fost transportat de urgenţă la spital şi riscă să rămână paralizat la vârsta de 28 de ani.

Internaţionalul român Mihai Neşu a fost operat de urgenţă la un spital din Olanda după o ciocnire violentă cu coechipierul Alje Schut în timpul antrenamentului formaţiei FC Utrecht.

După un duel pentru minge Neşu a căzut rău şi a rămas întins pe gazon. Antrenamentul echipei olandeze a fost întrerupt, iar după câteva minute fotbalistul a fost transportat de urgenţă la spital, după cum informează site-ul oficial al clubului, care precizează că la primele investigaţii s-a descoperit că Neşu are o fractură în zona cervicală.

Conform postului local de televiziune RTV Utrecht, înainte ca maşina salvării să-l ia pe Mihai pentru a-l transporta la spital, fundaşul le-ar fi spus coechipierilor că nu-şi simte corpul de la bărbie în jos. A fost momentul în care mai mulţi colegi aflaţi în complexul de la Zoudenbalch au început să plângă!


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu