Mihai Godea nu vrea să plece din PLDM, dar e pregătit să fie dat afară

Embed:

"Voi reacționa calm, dacă la ședința de mâine a PLDM-ului mi se va cere demisia". Declarația a fost făcută la emisiunea "Țara lui Dogaru" de la Publika TV de către prim-vicepreşedintele PLDM, Mihai Godea.

Godea a mai afirmat că nu își va înaninta demisia de bunăvoie din funcția de prim-vicepreşedinte PLDM. "Dacă am fost ales în această funcție la congresul de partid, atunci tot la congres urmează să fiu destituit. Mandatul îmi expiră abia peste jumătate de an. Totuși, nu exlud ca mâine să fiu demis printr-o altă modalitate", a mai adăugat acesta.

Mihai Godea mai susține că îi va părea rău dacă va părăsi partidul. "Țin la acest partid. Am adus o groază de oameni în acest partid. Partidul poate să îmi accepte poziția luată, dar nu știu dacă CINEVA din partid ar putea accepta această stare a lucrurilor", a precizat Mihai Godea.

Amintim că Mihai Godea a anunțat astăzi, 3 mai, în cadrul unei conferințe de presă că va candida independent în cursa pentru alegerile locale din Capitală. Declarația acestuia a surpins atât colegii de partid, dar și pe cei din AIE și chiar din opoziție.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu