Mihai Ghimpu RĂMÂNE în cursa pentru şefia statului. Se va retrage cu o condiţie

Embed:

Mihai Ghimpu ar putea să se retragă din cursa electorală în favoarea unui candidat proeuropean care va promova unirea cu România. Anunţul a făcut chiar de cadidatul PL în cadrul unei conferinţe de presă. 

Mihai Ghimpu a declarat că rămâne în cursa electorală până când Maia Sandu îi va da un răspuns la propunea de a promova proiectul de unire cu România.

"Mă retrag din cursa electorală pentru funcţia de preşedinte a Republicii Moldova, fără a condiţiona. Singura rugăminte este ca candidatul unic să preia un singur punct din programul meu: unirea cu România. Atâta timp cât nu am un răspuns din partea candidatului unic, campania mea continuă. Când voi primi un răspuns că îşi asumă unirea cu România, ne întâlnim din nou", a spus candidatul la preşedinţie, Mihai Ghimpu. 

CITEŞTE ŞI: Marian Lupu se retrage în favoarea candidatului proeuropean

PUBLIKA.MD aminteşte că Marian Lupu, candidatul PDM la prezidenţiale s-a retras din cursa pentru şefia statului în favoarea unui candidat proeuropean care are mai multe şanse. Decizia a fost luată la ședința Biroului Executiv al Partidului Democrat.

Marian Lupu și-a îndemnat susținătorii să-și dea voturile pentru candidatul proeuropean care are cele mai mari șanse să-l învingă în turul doi pe socialistul Igor Dodon.

CITEŞTE ŞI: Retragerea lui Marian Lupu în favoarea candidatului proeuropean, în atenţia presei internaţionale

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu