Mihai Ghimpu: Binomul Sandu-Năstase este unul oligarhic, de orientare prorusă și n-are nimic pro-UE

Embed:

Blocul format de binomul Sandu-Năstase este unul oligarhic, de orientare prorusă și n-are nimic pro-UE. Astfel a reacţionat preşedintele de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, după ce PAS şi PPDA le-a trântit uşa în nas liberalilor şi le-a recomandat să candideze pe circumscripțiile uninominale rămase neîmpărţite, printre care Găgăuzia, Transnistria şi Rusia.

Mihai Ghimpu a calificat decizia Maiei Sandu şi a lui Andrei Năstase de a merge în alegeri fără PL, în pofida compromisului atins, drept una orgolioasă şi îngâmfată.

Într-un mesaj pe Facebook, Ghimpu a scris că PL trebuie neapărat să participe în alegerile din 24 februarie, în primul rând pentru a promova unirea cu România, iar în al doilea rând pentru a aduna voturile unioniștilor și ale celor care nu susțin blocul binomului PAS-PPDA.

În acelaşi timp, preşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a confirmat că e-mailul anonim de ieri, în care PL este anunţat că poate avea candidaţi doar în circumscripţiile Briceni - Ocniţa, Făleşti, Călăraşi, Taraclia, Găgăuzia, Transnistria şi una pentru diaspora la est de Republica Moldova, vine de la reprezentanţii binomului PAS - PPDA.

Chirtoacă îi întreabă pe cei din DA şi PAS, într-un mesaj postat pe Facebook, "unde este meritocraţia? Unde este cuvântul dat ca nu partidele, dar oamenii, anume oamenii contează? Unde sunt demnitatea şi adevărul? Româneşte, asta se numeşte - trădare!", a punctat Dorin Chirtoacă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu