Mihai Cociu s-a clasat pe locul 27 în a şaptea etapă a Mondialului de Motocross

Embed:

Singurul moldovean care participă la Campionatul Mondial de Motocross, Mihai Cociu continuă evoluţiile sale modeste. Cel mai bun motociclist moldovean s-a clasat pe locul 27 la finalaul etapei a şaptea, care s-a desfăşurat în Portugalia. Italianul Antoniio Cairoli a rămas lider în clasamentul general.

Mihai Cociu a terminat pe poziţia a 27-a cea de-a şaptea etapă a Mondialului de Motocross la clasa MX1, disputată în Portugalia. Sportivul moldovean s-a clasat în cele două manşe pe locurile 24 şi 26. În urma acestor rezultate, Cociu a rămas fără puncte acumulate în clasamentul general.

Învingătorul etapei a fost francezul Clement Desalle, al doilea a ajuns un alt sportiv din Hexagon, Gautier Paulin, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Antonio Cairoli, care a rămas lider în clasamnetul general, după ce a acumulat 295 de puncte.

În clasamentul constructorilor, Kawasaki şi KTM împart primele două poziţii cu câte 306 puncte acumulate, iar pe locul trei se clasează Suzuki cu 268 de puncte.

Următoarea etapă se va disputa pe 17 iunie în Belgia, pe traseul din oraşul Bastogne.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu