Micuţul Volkswagen up! ar putea fi oferit şi într-o versiune echipată cu motor turbo

Volkswagen va transforma în realitate conceptul GT up! prezentat în 2011 la Salonul Auto de la Frankfurt. Nemţii vor oferi o variantă de 100 CP a citadinei pe piaţa din Brazilia, titrează presa din ţara respectivă, notează automarket.ro.

Volkswagen GT up!, conceptul prezentat în 2011 la Frankfurt care prefigura o variantă sportivă a citadinei germane, ar putea primi o variantă de serie pe piaţa din Brazilia, titrează presa din ţara respectivă. Potrivit celor de la Car.blog.br, modelul va primi motorizarea 1.0 TSI a lui Polo facelift, care va fi fabricată la uzina Volkswagen din Sao Paolo. 

În cazul pieţei din Brazilia, modelul va fi oferit doar într-o versiune flex-fuel, suportând şi alimentarea cu etanol şi va livra cei 95 sau 115 CP roţilor din faţă prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci trepte. Pentru moment, nu este clar dacă modelul va fi oferit în această variantă şi pe piaţa din Europa.

Lansarea variantei de peste 100 CP a lui Volkswagen Up! e piaţa din Europa este incertă, din moment ce modelul nu obţine vânzările aşteptate de concernul german, iar cei de la Volkswagen sunt cunoscuţi pentru pragmatismul lor atunci când vine vorba despre legăturile dintre cerere şi ofertă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu