Microsoft Edge este disponibil de acum în mod oficial şi pentru platforma iOS

Microsoft Edge este disponibil de acum în mod oficial şi pentru platforma iOS, chiar dacă Microsoft a omis o serie de optimizări care ar fi făcut mai plăcută experienţa utilizatorilor de telefoane iPhone X şi tablete iPad, scrie go4it.ro.

Fără îndoială, Microsoft Edge are unele avantaje în faţa rivalilor săi, cum ar fi o mai bună integrare cu platforma Windows.

Spre exemplu, cu funcţia „continue on PC” utilizatorii pot comuta între telefonul iPhone şi PC-ul cu Windows 10 la fel cum ar proceda şi cu sistemele macOS, continuând exact de unde au rămas cu lectura paginilor web.

Mai mult, versiunea pentru iOS a Microsoft Edge sincronizează cu ediţia pentru PC şi colecţia de fişiere bookmark, parole şi datele memorate pentru auto-completarea formularelor.

Browserul include „private mode” pentru accesarea paginilor web fără a lăsa urme în istoricul de navigare, funcţie de scanare a codurilor QR şi funcţie de căutare vocală.

Totuşi, prima versiune oficială Microsoft Edge pentru iOS omite optimizările pentru ecranul telefoanelor iPhone X şi suportul pentru tablete iPad.

Web browserul Edge este disponibil pentru download gratuit, în magazinul App Store.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu