Microbuzul de pe linia 172 din Capitală, transportă oameni cu UȘA DESCHISĂ (VIDEO)

Embed:

Din dorinţa de a aduna cât mai mulţi bani pe parcursul zilei, unii şoferi de microbuz uită de tot, în mod deosebit de pasageri. Un şofer de pe ruta 172 din Capitală a fost surprins cum îmbarca pasageri până la refuz. 

Din imaginile postate pe o reţea de socializare, călătorii se împingeau doar pentru a avea şi ei un locuşor în maxi-taxi. De asemenea, din filmuleţ putem observa că uşa microbuzului nici nu se putea de închis, în consecinţă oamenii urmau a fi transportaţi cu uşa deschisă. 

PUBLIKA.MD aminteşte că recent a avut loc un caz similar pe linia de rută 185, unde un şofer a luat la grămadă mai mulţi pasageri. Poliţia s-a autosesizat în acel caz, iar şoferul a primit o amendă de 750 de lei şi trei puncte de penalizare.

CITEŞTE ŞI: Ca într-o cutie de chibrituri. Cum sunt transportați oamenii care circulă cu maxi-taxiul de pe linia 185 din Capitală (FOTO)

CITEŞTE ŞI: Poliţia a prins pe şoferul care a luat pasageri la grămadă în maxi-taxiul de pe linia 185 din Capitală. Ce amendă a primit

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu