Microbuzele de pe rutele interurbane, verificate de inspectorii de patrulare. Scopul care a stat la baza executării controalelor

În nordul ţării a început să ningă, astfel inspectorii de patrulare au mers, astăzi, în gările auto şi au verificat dacă microbuzele de rută sunt echipate cu anvelope de iarnă.

"Este prioritar ca toți șoferii să-și echipeze unitățile de transport cu anvelope de iarnă, mai ales cei care transportă călători și sunt responsabili de atâtea vieți. În acest context, polițiștii de patrulare ai Regimentului Nord al INP au mers în gările auto și au verificat, sub acest aspect, transportul de călători", este mesajul reprezentanţilor INP.

Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, de seara trecută până în această dimineaţă pe drumurile naţionale au fost antrenate peste 50 de utilaje speciale, 50 de muncitori şi aproape 550 de tone de material antiderapant.

În următoarele zile sunt prognozate ninsori slabe şi lapoviţă, iar termometrele vor arăta între minus unu şi plus patru grade. Noaptea se vor înregistra între minus două şi minus şapte grade Celsius.

Citeşte şi: NINGE în nordul Moldovei. Pământul este acoperit de un strat subţire de zăpadă (FOTO)

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu