Microbuz implicat în accident: 11 persoane au ajuns la spital

Embed:

Unsprezece persoane, printre care şi un copil de doi ani, au ajuns la spital după ce un microbuz de linie s-a tamponat într-un copac. Patru dintre pasageri se află în stare gravă, în secţia de reanimare a spitalului din Căuşeni.

Accidentul s-a produs acum câteva ore, în apropierea localităţii Opaci din raionul Căuşeni.

Potrivit informaţiilor preliminare, şoferul are vârsta de 21 de ani şi nu ar fi deţinut categoria permisă pentru a se afla la volan.

"În jurul orei 16.30, pe ruta Căuşeni-Opaci, conducătorul auto nu s-a isprăvit cu conducerea. Au avut de pătimit 10 persoane, toate internate în spital, dintre care patru în secţia de reanimare. În microbuz erau 11 oameni", a comunicat şeful adjunct al direcţiei Poliţie Rutieră, Vasilie Caba.

În acelaşi timp, directorul Spitalului raional Căuşeni, Alexandru Cojocaru, susţine că ar fi vorba despre 11 şi nu 10 persoane.

„La moment, în spital se află 11 pacienţi, dintre care trei sunt în stare gravă la secţia terapie intensivă. O persoană se operează în acest moment, iar printre pasageri se află şi un copil. Persoanele au fost transportate în jurul orei 17:00”, a precizat

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu