Microbuz furat în 2013 din Italia, descoperit la Vama Albiţa. La volan se afla un cetăţean moldovean (FOTO)

Poliţiştii de frontieră de la vama Albiţa au depistat la controlul de frontieră un microbuz căutat de autoritățile italiene.

Un moldovean în vârstă de 30 de ani s-a prezentat la vama Albiţa pentru controlul de frontieră. Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz și o remorcă tip platformă pe care transporta un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Italia.

În timpul controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că microbuzul transportat pe platformă figurează în bazele de date ca fiind bun căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat din data 14.03.2013.

Cu privire la aspectele constatate, Andrei I. a declarat că a preluat platforma pe care se afla microbuzul dintr-o stație peco aflată în apropierea vămii, la rugămintea unei cunoștințe de a transporta vehiculul în Chișinău.

Acesta a mai adăugat că nu ştia despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu.Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 23.000 de româneşti (101.160 de lei moldoveneşti), a fost reţinut la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu