Microbuz de pe ruta Varniţa - Chişinău, implicat într-un GRAV ACCIDENT. Un tânăr de 22 de ani a murit, alte 16 persoane rănite (FOTO)

(UPDATE11:44) În urma accidentului rutier produs în apropiere de satul Țânțăreni, raionul Anenii Noi, a decedat un tânăr în vârstă de 22 de ani, locuitor al satului Hârbovăţ.

Cei 16 pasageri ai microbusului de pe ruta Varniţa - Chişinău au fost internaţi în spitalul raional Anenii Noi.

Alcooltestul a arătat că şoferii vehiculelor implicate în accident nu erau în stare de ebrietate.

(08:40) O persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite după ce un automobil a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un microbuz de pe linia Varniţa-Chişinău. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în apropiere de satul Ţânţăreni. 

Potrivit poliţiei, șoferul automobilului de model W-Caddy, ieșind la depășire, nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a ciocnit frontal cu un microbuzul de pe ruta Varnița – Chișinău.

În urma impactului, pasagerul din automobil a decedat pe loc, iar pasagerii microbuzului s-au ales cu traumatisme, fiind transportați la spital.

Poliția se află la fața locului și investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Pe drumul Chişinău - Anenii Noi, în preajma satului Ţânţăreni, deseori au loc accidente, în special din cauza vitezei excesive a şoferilor. 

La doar câţiva kilometri de impactul tragic de astăzi, lângă satul Todireşti, în luna ianuarie au fost spulberate cinci vieţi, printre victime fiind şi un copil.

Accidentul a fost provocat de un şofer teribilist care conducea cu peste 100 de kilometri pe oră a lovit în plin un automobil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu