Microbuz de pe linia 184, implicat în accident pe viaduct. Nouă persoane au fost internate VIDEO

Embed:

Un microbuz de pe linia 184 a fost implicat, acum câteva minute, într-un accident rutier produs la interesecţia Viaduct şi str. Trandafirilor din sectorul Botanica al Capitalei. În urma impactului, nouă persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Două femei care se aflau în automobilul implicat în accident şi încă o persoană sunt în stare gravă.

Şoferul microbuzului susţine că stătea la culoarea roşie a semaforului şi când s-a aprins verde, a pornit şi avea la bord 30-40 km pe oră, iar dacă automobilul i-ar fi cedat trecerea, accidentul nu s-ar fi produs. Acesta mai spune că avea în maxi-taxi în jur de 10 persoan: " Nu am mers la roşu, el tot venea din deal şi pur şi simplu nu a cedat drumul. El trebuia să cedeze drumul, atunci nu era toată chestia asta. Stătea două secunde, noi treceam şi...". Şoferul automobilului a refuzat să discute cu presa. 

Oamenii îşi aduc aminte cu groază de momentul în care s-a produs accidentul. Iată ce au relatat aceştia:

"Mă aflam în microbuzul de pe linia 184, stăteam pe scaunul din faţă. Nu ştiu cine este vinovat. Am fost împinsă de cineva şi mi-am rupt mâna. Oamenii se ajutau reciproc, împărţeau şerveţele, era mult sânge."

"Viteza era... nu ştiu, probabil mare, n-am idee cum s-a întâmplat. Eu m-am ridicat de pe scaun ca să-i spun unde să se oprească şi atunci când i-am spus unde să se oprească s-a lovit de o maşină mare. Era multă lume în microbuz, toţi erau pe scaun, în picioare nu era nimeni."

Medicii de la Spitalul de Urgenţă spun că din cei nouă oameni care au ajuns la spital, trei se află în stare gravă. "Acestea sunt internate, una dintre ele este în secţia de reanimare cu un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie cerebrală, şi o hemoraghie. Restul pacienţilor sunt stabili, urmează să fie stabilite diagnosticele finale", a precizat Ciprian Gherasim, medic Spitalul de Urgenţă. Acesta mai spune că o persoană din cele opt rănite a plecat acasă imediat după ce a fost consultată de medici.

Deocamdată, agenţii de circulaţie nu au stabilit cauzele producerii accidentului. Traficul a fost blocat pe toate străzile adiacente intersecţiei unde s-a produs accidentul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu