MICROBUZ CU COPII RĂSTUNAT în Șoldănești. Ce stare au victimele

Embed:

Un microbuz cu 18 pasageri, majoritatea elevi, s-a răsturnat azi dimineaţă pe drumul naţional R13, în apropierea localității Olișcani. Victimele accidentului s-au ales cu răni uşoare. Potrivit poliţiei, microbuzul se îndrepta din Edineţ spre mănăstirea Saharna din Raionul Râbniţa. 

Pasagerii şi şoferul au fost ajutaţi de către poliţiştii de patrulare. În prezent aceştia se află la Inspecoratul de Poliţie din Şoldăneşti, unde li s-a oferit hrană caldă şi ceai. Peste 500 de angajaţi ai Inspecoratului Naţional de Patrulare din întreaga ţară sunt gata să intervină pentru a acorda ajutor conducătorilor auto, care sunt blocaţi în nămeţi.

Inspectoratul Naţional de Patrulare a implicat în serviciu absolut tot efectivul. O sută de procente suntem pe trasee, suntem în ajutorul persoanelor pentru ca să acordăm ajutor tuturor persoanelor.
Totodată, recomandăm tuturor şoferilor să aibă cu ei lanţuri, lopeţi şi material antiderapant în cazul în care se deplasează pe un drum lung.  Rugămintea noastră este ca toţi şoferii, toţi participanţii la trafic să stea acasă, să nu se deplaseze pe trasee, a declarat Adrian Gavdiuc, specialist principal din cadrul INP. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu