Microbiştii de pe toate meridianele globului, în aşteptarea "El Clasico". Zidane: Va fi un simplu meci

Embed:

Microbiştii de pe toate meridianele globului aşteaptă cu nerăbdare unul dintre cele mai importante derby-ri din lumea fotbalului: cel dintre echipele spaniole de fotbal FC Barcelona şi Real Madrid.

Însă, în pofida interesului sporit pe care-l cauzează mereu "El Clasico", vorbind despre partida de miercuri seară, antrenorul "galacticilor" Zinedine Zidane a încercat să minimalizeze subiectul jocului şi a declarat că va fi... "un simplu meci de fotbal", aproape că nimic special!

"Se spun multe lucruri în jurul acestui subiect, dar ceea ce oamenii vor să vadă este un bun meci de fotbal, nimic în plus. Dar, ca de obicei, în aceste cazuri se face mult zgomot pentru mai nimic", a comunicat antrenorul Real Madrid, Zinedine Zidane.

Acest "El Clasico" trebuia să se dispute iniţial pe 26 octombrie pe Camp Nou, și să conteze pentru etapa a 10-a din la Liga, dar a fost amânat pentru 18 decembrie din cauza protestelor ce decurgeau la Barcelona în acea perioadă în sprijinul separatiştilor catalani, condamnaţi la închisoare pentru tentativa de secesiune din 2017.

În această situaţie, importantul dispozitiv de securitate prevede ca echipele FC Barcelona şi Real Madrid să se cazeze în acelaşi hotel şi să meargă la stadionul Camp Nou împreună, în acelaşi convoi.

Înaintea meciului restanță, și după 17 etape desfășurate în Primera Divizion, cele două echipe împart primele două locuri în clasament, având câte 35 de puncte.

loading...

Lasă un comentariu