Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea o căsnicie fericită

După 25 de ani de mariaj, Michelle Obama dă sfaturi femeilor pentru a avea căsnicie fericită. Sigur, fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii știe ce spune și are suficientă experiență să poată împărtăși și altora.

Apreciază momentele de zi cu zi

Nu uita să petreci timp și cu soțul tău. "De obicei, după ce copiii se duc la culcare, ne … amândoi pe canapea și urmărim o emisiune tv împreună. Sau vorbim despre ce am mai făcut în timpul zilei. Nu este ceva care pare important, dar despre asta e vorba într-o căsnicie. Nu despre acele fapte mari, nu despre lucruri sclipitoare. Este o simplă … a rutinei de zi cu zi și micile ritualuri pe care le avem", a spus Michelle Obama, scrie libertateapentrufemei.ro.

Fiți pregătiți să munciți pentru relația voastră

"Căsnicia înseamnă muncă grea. Chiar și cele mai bune mariaje au nevoie de multă muncă pentru a fi întreținute. Chiar și atunci când te-ai căsătorit cu sufletul tău pereche, tot vor exista probleme. Este o provocare să-ți împarți viața cu cineva, să creșteți copii împreună, cu toate bucuriile și durerile care vin în viață. Nu spun asta ca să vă descurajez, dar trebuie să știe că vor fi inevitabil și momente grele. Nu considera că aceasta se întâmplă din cauza unor probleme pe care le ai tu soțul tău sau căsnicia voastră. Nu te lăsa atunci când apar. Înțelege doar că asta se întâmplă tuturor. Atunci când intri în căsnicie, fii gata să începi munca".

Trebuie să știi când trebuie să renunți

"Poate vreau să vorbesc cu el depsre faptul că nu mi-a plăcut ce a zis el ieri. Dar știi ce? Acest lucru nu este cu adevărat important. Totuși, îmi fac o listă de probleme pe care aș vrea să le discut cu el atunci când va veni momentul", a menţionat Michelle Obama.

Râzi din plin!

"Cred că noi, în familie, nu ne luăm prea mult în serios pe noi înșine. Și cred că râsul este cea mai bună formă de a promova unitatea în căsnicie. Deci, încercăm să găsim noi moduri de a ne distra împreună. Reușim să ne facem unul pe altul să zâmbim, ceea ce este bine", mai adaugă Michelle.

Păstrează viu romantismul!

"A fost nevoie să păstrăm viu romantismul, chiar și la Casa Albă… El și-a adus aminte de aniversări, de zile de naștere. Nu uită nimic, chiar și atunci când crede că a făcut asta… Poate mă supăr un pic dacă nu se întâmplă asta, dar el întotdeauna depășește momentul", a conchis Michelle Obama.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu