Michel Platini: UEFA s-a apucat serios de corupţia din fotbalul moldovenesc

Embed:

În campionatul Moldovei de fotbal există meciuri aranjate. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Uniunii Europene de fotbal, Michel Platini. Francezul a declarat că ştie despre problema cu care se confruntă fotbalul din ţara noastră şi în acest sens va sprijini FMF în soluţionarea ei.

Şeful fotbalului european, Michel Platini a confirmat în timpul vizitei sale în Moldova faptul că UEFA s-a apucat serios de corupţia din fotbalul moldovenesc.

"Federaţia şi prietenul meu, Pavel, nu pot lupta singuri împotriva blaturilor. Ştiu că există meciuri aranjate. Am fost avertizaţi despre această problemă şi i-am transmis preşedintelui Republicii Moldova să monitorizeze acest lucru", a declarat preşedintele UEFA, Michel Platini.

Pavel Cebanu a declarat că l-a înştiinţat deja pe Michel Platini despre ultimul scandal legat de meciurile aranjate din Divizia Naţională, care s-a terminat cu suspendarea lui Valeriu Reniţă din fotbal.

"El ne-a susţinut. El ştie că acest om a fost descalificat din fotbal pentru corupţie şi pentru tot ce se face negativ în fotbal", a menţionat preşedintele FMF, pavel Cebanu.

"Sunt foarte multe lucruri în Moldova care nu sunt bune. Nu este misiunea federaţiei de a îndrepta situaţia, trebuie să o facă poliţia, justiţia sau guvernul", a spus Platini.

Michel Platini s-a aflat în Moldova într-o vizită de lucru, care a durat doar trei ore. Aceasta a fost cea de-a şaptea vizită a oficialului făcută în ţara noastră în ultimii patru ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu