Michael Schumacher rămâne în Formula 1 şi în următorul sezon

Embed:

Schumacher nu renunţă! Septuplu campion mondial de Formula 1, a anunţat că va concura şi în viitoarea ediţie a Marelui Circ! Germanul nu a reuşit nicio clasare pe podium de la revenirea sa, în timp ce mult mai tânărul compatriot al său, Sebastien Vettel a câştigat 6 din cele 8 curse disputate în acest an.

Michael Schumacher a confirmat că va concura în Formula 1 şi în sezonul 2012, chiar dacă contractul cu Mercedes GP îi permite să se retragă la finalul acestui an.

Mercedes GP a confirmat cu ocazia Marelui Premiu al Europei că actualul contract al lui Michael Schumacher expiră şi că germanul are libertatea de a alege dacă îşi va prelungi înţelegerea pentru încă un an, iar informaţia a condus inevitabil la speculaţii privind potenţiala retragere prematură a germanului.

În ciuda acestor speculaţii, dar şi a faptului că a fost eclipsat de compatriotul său Sebastian Vettel, câştigătorul a şapte titluri mondiale, Schumacher a asigurat că va rămâne în Formula 1!

"Întotdeauna am avut opţiunea de a mă opri în orice moment aş fi dorit. Dar sunt aici pentru un obiectiv fix, un program de trei ani, şi asta este tot", a declarat el pentru presa germană.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu