Michael Schumacher cel mai bun sportiv german! Cine îl urmează în TOP

Pilotul Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de Formula 1, a fost desemnat cel mai bun sportiv german din istorie potrivit publicaţiei Bild. Schumacher i-a devansat în top pe Franz Beckenbauer, Stefi Graf, dar şi pe Sebastian Vettel.

Cele şapte titluri mondiale cucerite în Formula 1 şi reprezentaţia din Marele Premiu al Canadei, unde s-a luptat pentru podium până în ultimul tur, i-au determinat pe cititorii publicaţiei germane Bild să-l desemneze pe Michael Schumacher drept cel mai mare sportiv german din istorie.

Septuplul campion a acumulat puţin peste 28 la suta din voturile exprimate de către cititorii publicaţiei. "Această poziţie mă onorează foarte mult şi sunt recunoscător tuturor celor care au votat pentru mine. De asemenea, îi respect pe toţi atleţii care au intrat în acest sondaj, pentru că fiecare a făcut o treabă deosebită în domeniul său de activitate", a declarat Schumacher pentru Bild.

În spatele lui Schumacher s-au clasat Franz Beckenbauer, cel care a adus ultimul titlu mondial la fotbal pentru Germania, Dirk Nowitzki şi Steffi Graf, în timp ce actualul campion mondial de Formula 1, Sebastian Vettel, a fost cel mai tânăr sportiv prezent în top zece.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu