Michael Phelps a reuşit a treia cea mai bună performanţă a anului la campionatul de nataţie a SUA

Embed:

Michael Phelps a făcut furori la Campionatul de Nataţie al Statelor Unite. Americanul a reuşit cel mai bun rezultat al anului şi la proba de 200 metri mixt.

Michael Phelps a stabilit a treia cea mai bună performanță mondială a anului în decurs de trei zile. El s-a impus în proba de 200 metri mixt din cadrul campionatului de nataţie din Statele Unite. Cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice s-a impus cu timpul de un minut 54 secunde şi 75 sutimi.

Phelps, care a fost aproape de recordul mondial deținut de compatriotul său Ryan Lochte, a stabilit cel mai bun timp din acest sezon pe această distanță, superior celui realizat de Lochte în finala Mondialelor de la Kazan.

Phelps, în vârstă de 30 de ani, s-a mai impus la Campionatele Statelor Unite şi la probele de 200 metri fluture şi 100 metri fluture.

Phelps nu participă la Mondialul de la Kazan, fiind suspendat de federaţia americană pentru că a condus în stare de ebrietate.

Americanul a cucerit în cursul carierei sale 22 de medalii olimpice, dintre care 18 de aur. El are toate șansele să-și îmbunătățească impresionantul palmares în 2016.

Asta pentru că înotătorul a anunţat că va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu