Michael Jackson a fost castrat chimic de tatăl lui. Care este motivul

Fostul doctor al lui Michael Jackson care este acuzat de moartea cântărețului, Conrad Murray, susține că starul a fost castrat chimic de tatăl lui, Joe Jackson. Nu este pentru prima oară când această teorie este adusă în atenția publicului, de-a lungul timpul fiind discutată posibilitatea ca Michael să fi fost castrat, concluzie la care au ajuns mai mulți experți care au încercat să explice de ce artistul are o voce atât de specială. 

Conrad Murray a fost trimis în judecată pentru ucidere din neglijenţă, pentru că i-ar fi dat lui Michael o doză de anestezice care i-a fost fatală.  Jackson, a murit pe 25 iunie 2009,  la doar 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Medicii legiști au găsit în corpul artistului un anestezic puternic numit Propofol şi mai multe sedative, a căror combinaţie a dus la deces. Astfel, Conrad a fost condamnat la patru ani de închisoare, fiind acuzat de „neglijenţă criminală”.

După moartea lui Joseph „Joe” Jackson de luna trecută, fostul doctor al starului a făcut câteva declarații controversate, printre care și că Michael Jackson ar fi fost castrat de tatăl lui.

„Joe Jackson a fost cel mai rău tată din istorie. Cruzimea la care a fost expus Michael a fost provocată de tatăl lui. Faptul că a fost castrat chimic pentru a-și menține vocea înaltă este un lucru inimaginabil”, a declarat Condrad.

Este cunoscut faptul că în anii 1960, Jackson şi-a antrenat strict copii să cânte şi să danseze, el jucând un rol important în cariera de succes a trupei The Jackson 5, dar şi în a lui Michael şi Janet Jackson. Se mai știe și că Joe și-a abuzat copiii, agresându-i fizic și obligându-i să muncească până la epuizare, scrie libertatea.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu