Miami Heat şi San Antonio Spurs sunt la un pas de semifinalele NBA

Embed:

LeBron James şi-a egalat recordul de puncte marcate într-un meci din play-off. Vedeta lui Miami Heat şi-a trecut în cont 49 de puncte în partida cu Brooklyn Nets, iar Heat s-a apropiat la doar o victorie de calificarea în semifinalele din NBA. 

Miami Heat a învins cu 102-96 formaţia Brooklyn Nets. Vedeta lui Heat, James a fost de neoprit, trecându-şi în cont 49 de puncte şi şi-a egalat recordul din 2009. LeBron James a mai reuşit o astfel de perforanţă cu cinci ani în urmă, când evolua la Cleveland Cavaliers, în finala Conferinţei de Est. Atunci, echipa lui James a pierdut duelul cu Orlando Magic, scor 106-107. Miami Heat conduce la general cu 3-1 şi mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge în semifinalele Ligii Nord-Americane de baschet.

Într-un alt meci din această fază a competiţiei, Portland TrailBlazers a obţinut prima victorie în confruntarea cu San Antonio Spurs, abia în meciul patru. TrailBlazers a învins în faţa propriilor suporteri, cu scorul de 103-92. Damian Lillard a fost cel mai bun baschetbalist de la echipa învingătoare, acesta treându-şi în cont 25 de puncte. După această victorie, echipa din Portland a redus din diferenţă scorul la general şi este condusă cu 3-1. Meciul cinci va avea loc în San Antonio, pe 15 mai, iar în cazul unei victorii, Spurs se va califica în semifinale.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu