Miami Heat este tot mai aproape de obţinerea unui nou titlu în NBA

Embed:

Miami Heat a făcut un pas mare spre semifinalele Ligii Nord-American de baschet! Campioana în exerciţiu a învins şi în meciul doi gruparea Brooklyn Nets şi mai are nevoie de două victorii pentru a ajunge în penultimul act al competiţiei. 

Miami Heat a obţinut a opta victorie consecutivă în play-off-ul din NBA, după ce a trecut cu 94-82 de Brooklyn Nets, într-un meci pe care campioana în exerciţiu l-a dominat în totalitate. Cel mai bun marcator al lui Heat a fost LeBron James, cu 22 de puncte. Următoarele două meciuri vor avea loc pe terenul lui Brooklyn Nets. Primul urmează să aibă loc duminică dimineaţă.

San Antonio Spurs la fel conduce cu 2-0 la general în sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de baschet. Spurs a obţinut a doua victorie în faţa formaţiei Portland TrailBlazers, după ce a învins cu scorul de 114-97. Tony Parker şi Kawhi Leonard au reuşit împreună să marcheze 36 de puncte pentru echipa învingătoare. De partea cealaltă, pentru Blazers cel mai bun marcator a fost Damian Lillard, cu 19 puncte. Portland TraiBlazers va juca următoarele două meciuri pe teren propriu cu San Antonio. Primul duel va avea loc duminică.

În semifinale Ligii Nord-Americane de baschet se va califica echipa care va obţine prima patru victorii. Miami Heat a câştigat ultimele două titluri de campioană în NBA. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu