Miami Heat a învins pe teren propriu formaţia San Antonio Spurs

Embed:

Miami Heat a învins formaţia San Antonio Spurs în reeditarea finalei NBA din sezonul trecut. Campioana Miamia Heat a învins la o diferenţă de 12 puncte şi a rămas pe locul doi în Conferinţa de Est. Într-un alt meci, Brooklyn Nets a învins Boston Celtics cu 85:79.

Miami Heat a condus pe toata durata meciului jucat împotriva formaţei San Antonio Spurs. Echipa din Florida şi-a asigurat un avantaj de 8 puncte la pauza mare a confruntării, iar la final s-a impus cu 113-101. Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Chris Bosh, care şi-a trecut în cont 24 de puncte. De partea cealaltă, veteranul de 37 de ani de la San Antonio, Tim Duncan, a marcat 23 de puncte. Miami Heat a obţinut a 32-a victorie în acest sezon şi se menţine pe locul doi în Conferinţa de Est.

Brooklyn Nets a învins Boston Celtics cu scorul de 85-79 şi a obţinut al cincilea succes consecutiv. Nets mai speră chiar la locul 3 în Conferinţa de Est, fiind la doar trei victorii în spatele grupării Atlanta Hawks. Boston Celtics este abia pe 12 în aceeaşi conferinţă.

În alte partide, Dallas Mavericks a învins formaţia Detroit Pistons cu scorul de 116-106, iar Denver Nuggets s-a impus în faţa formaţiei Sacramento Kings cu 125-117.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu