"Mi s-a împlinit visul". Neymar a fost prezentat oficial la Barcelona (VIDEO)

Embed:

Neymar e copleşit de emoţii...nu-i vine să creadă ce i se întâmplă. A declarat chiar el la prezentarea sa oficială la Barcelona. "Mi s-a împlinit visul. Voi juca alături de cel mai bun fotbalist al planetei", a mai spus brazilianul, care a semnat un contract pe cinci sezoane cu echipa catalană. 

Tânărul star brazilian a trecut controlul medical şi a fost prezentat oficial în faţa unui stadion plin, pe Camp Nou, iar mai târziu a făcut şi câteva declaraţii pentru presă.

"Sunt fericit pentru tot ce se întâmplă aici. Am luat această decizie cu sufletul. Sufletul meu a fost la Barcelona şi iată că sunt aici. Sunt jucătorul Barcelonei", a spus Neymar.

Barcelona a câştigat lupta dată pentru tânărul jucător între trei echipe de top din Europa, printre care şi rivalii de la Real Madrid, şi l-a achiziţionat pe Neymar cu 57 de milioane de euro.

"Mi-a fost greu să nu plâng. Când mă gândesc că nu este doar visul lui Neymar, deja bărbat. Este visul lui Neymar, încă de când era copil. Mai am nevoie de timp ca să realizez tot ce se întâmplă. Şi încă nu m-am gândit la dansul de după goluri", a mai spus fotbalistul.

În vârstă de 21 de ani, Neymar a semnat cu Barcelona un contract pe cinci sezoane, iar clauza de reziliere a acestuia se ridică la 190 de milioane euro. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu