Metodă ingenioasă de a face bani! O femeie a iniţiat un business care nu duce lipsă de clienţi

Embed:

O femeie din New York şi-a înfiinţat o afacere mai puţin obişnuită. Aceasta vinde îmbrăţişări. Pentru 80 de dolari, orice persoană poate beneficia de o oră de mângâieri şi îmbrăţişări. Deşi poate părea ciudat, afacerea nu duce lipsă de clienţi.

Clienţii care vor să urmărească şi un film pe lângă ora de îmbrăţisări vor trebui să scoată din buzunar două sute de dolari, iar o noapte în care sunt strânşi în braţe costă cinci sute de dolari. Înainte de a începe şedinţa de îmbrăţişări, femeia îşi întreabă clienţii care este motivul pentru care au nevoie de această terapie.

"Toţi avem nişte receptori în piele care transferă informaţii diferite spre creier. Acest lucru este evident în special la copiii de până la trei ani. Dar nevoia de atingere nu dispare odată cu vârsta", a declarat femeia.

Organizatoarea accentuează că sesiunea de îmbrăţişări nu presupune atingeri cu tentă sexuală. Terapia se încheie adeseori cu lacrimile clienţilor, care îşi dau frâu liber emoţiilor. În ultimul an, aproximativ 30 de persoane, atât femei, cât şi bărbaţi au avut nevoie de îmbrăţişări pe bani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu