Metodă inedită de relaxare: În Capitală poţi pluti timp de o oră în apă într-o capsulă specială

Embed:

O metodă inedită de relaxare poate fi testată într-un salon din Capitală. Cei care vor să evadeze pentru o oră din forfota cotidiană pot să plutească timp de o oră în apă într-o capsulă specială. O sesiune de "floating" costă între 600 şi 800 de lei. Densitatea sărurilor din apă este de câteva ori mai mare decât în Marea Moartă.

"Omul se scufundă în apa cu o concentrăție mare de sare, după 15-20 de minute se dizolvă graniţa şi el nu mai simte gravitaţia. La nivel psihologic, asta ajută să menţinem starea emoţională. De asemena, ajută să luptăm cu fricile şi fobiile, cu claustrofobia, de exemplu. Plus la asta, reduce stresul, îmbunătăţeşte somnul, ne scapă de oboseală cronică", a spus administratoara, Mihaela Tihon.

Nicoleta este una dintre clientele care a încercat pentru prima dată să mediteze în apă. Tânăra spune că orele de muncă istovitoare îi provoacă mai multe probleme de sănătate.

Sunt nişte senzaţii foarte tari, te detașezi de tot. Relaxare maximă, până acum nu am simţit aşa ceva", a spus clienta, Nicoleta Neagu.

Iar Victor a făcut "floating" în Statele Unite ale Americii şi este mulţumit că în sfârşit poate face această procedură şi în ţara noastră. Tânărul este sportiv, iar traumatismele multiple îi dau mari bătăi de cap.

"Am o colecţie de traume, mai ales la articulații şi coloana vertebrală. Şi lipsa de gravitaţie, adică senzaţia de lipsă de gravitaţie permite ca articulaţiile să se simtă mai bine. Se relaxează, se întind", a spus clientul, Victor Lupan.

În afară de floating, pentru o taxă suplimentară, oamenii beneficiază şi de o sesiune de masaj.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu