Metoda INCREDIBILĂ la care au recurs doi părinţi pentru a-şi convinge fiul de 30 de ani să se mute din casa lor

Un cuplu din comitatul Onondaga din New York a încercat în van să își convingă fiul să părăsească locuința în care a crescut și să devină independent, așa că perechea s-a hotărât să îl dea în judecată pe băiat, pentru a-l evacua, scrie CBS Philly, citat de hotnews.ro.

Potrivit lui Mark și Christina Rotondo, fiul lor, Michael, în vârstă de 30 de ani, nu plătește chirie și nici nu face nimic prin casă, așa că i-au spus în mod explicit prin intermediul mai multor scrisori să părăsească imobilul.

"2 February 2018

Michael,

După o discuție cu mama ta, am descis că trebuie să părăsești casa imediat. Ai 14 zile la dispoziție. Nu îți va fi permis să te întorci. Vom face orice lucru este necesar pentru a pune în aplicare această decizie.

Mark și Christina Rotondo", arătă o scrisoare.

O serie de scrisori de evacuare au fost transmise în luna februarie, prin care părinții îi spuneau lui Michael că a fost "oaspetele lor" și că nu mai este niciun "acord" care să îi dea "dreptul să stea fără consimțământ".

Părinții i-au oferit 1.100 de dolari pentru ca acesta să-și găsească un loc în care să stea și l-au sfătuit să se angajeze, dar cum avertizările perechii privind evacuarea au rămas fără răspuns, în cele din urmă, părinții au mutat lupta la Tribunal.

Ședința de judecată a cazului este stabilită pentru această săptămână.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu