Meteorologii anunţă vreme frumoasă. Câte grade vor indica termometrele

Mâine, în toată țara cerul va fi variabil. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 23 de grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova sunt prognozate 26 de grade, iar la Leova 27 de grade. La Cahul va fi cel mai cald, până la 28 de grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 15 grade, iar mâine maxime va fi de 25 grade Celsius. Miercuri și joi se așteaptă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice și până la 27 de grade. Vineri și sâmbătă sunt prognozate până la 29 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 37 de grade Celsius, iar iar la Roma 29 de grade. La Paris și Londra cerul va fi senin și 28 de grade în termometre. la Berlin se așteaptă 24 de grade. La Varșovia sunt prognozate ploi cu descărcări și 20 de grade, iar la Praga și Belgrad 22 de grade. La Viena vor fi 23 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai mult. La Ankara termometrele vor indica 28 de grade și va ploua cu descărcări electrice. La București și Moscova se așteaptă 27 de grade, iar la Atena și Kiev 25 de grade Celsius.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu