Meteorologii anunţă SCHIMBĂRI: Ce surprize ne aduce vremea în prima zi din august

Embed:

Astăzi, cerul va fi senin. După câteva zile de foc, în prim azi din august temperaturile sunt într-o uşoară scădere.

La Briceni şi Soroca, termometrele vor arăta 23 de grade, la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 25, iar la Tiraspol 26. La Leova se aşteaptă 27 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 28 de grade.

În Capitală, astăzi vor fi 26 de grade. În următoarele zile, temperaturile vor varia între 24 şi 27 de grade pe timp de zi, iar noaptea se aşteaptă între 14 şi 20 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor arăta 35 de grade, la Paris 27. La Londra vor fi 24, iar la Berlin cu un grad mai mult. În capitala Italiei se vor înregistra 33 de grade. La Viena se anunţă 28 de grade, iar la Praga 26. La Varşovia sunt prognozate 23 de grade.

La Budapesta temperaturile nu vor depăşi 30 de grade, iar la Belgrad 31. La Bucureşti nu va fi mai cald de 28 de grade. La Atena maxima va ajunge la 36 de grade, iar la Ankara 35. La Kiev şi Moscova cerul va fi acoperit de nori, iar termometrele vor indica 20 şi, respectiv, 17 grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu