Meteorologii anunţă pentru mâine ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Embed:

Mâine în mai multe raioane ale ţări vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din Nord - Este. La Briceni se vor înregistra 23 de grade, iar la Soroca va fi cu un grad mai puţin. La Bălți vor fi 24 , iar la Orhei se aşteaptă 25 de grade. La Tiraspol, Leova şi Cahul sunt prognozate 26 de grade, iar la Comrat maximele vor fi de 27 de grade.

La noapte, în Chişinău, termometrele vor indica 14 grade. Pe parcursul zilei de mâine, în Capitală vor fi 25 de grade Celsius şi va ploua. În zilele următoare cerul va fi variabil şi vor fi înregistrate temperaturi de până la 23 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid sunt prognozate 24 de grade Celsius. La Paris cerul va fi senin cu 18 grade. La Berlin mercurul din termometre va indica 27 de grade, iar la Londra 16 grade Celsius. La Roma se aşteaptă 22 de grade. La Viena şi Budapesta vor fi 26 de grade în termometre. La Belgrad mercurul din termometre va indica 24 de grade.

La Praga maximele vor urca până la 25 de grade. La Ankara vor fi 23 de grade însoţite de precipitaţii. La Atena mercurul din termometre va indica 25 de grade, iar la Bucureşti cerul va fi senin şi se vor înregistra 19 grade. La Kiev se aşteaptă 24 de grade, iar la Moscova vor fi 14 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu